Biopati

Tjenester

Tarmpakka
Visste du at mange kroniske plager starter i tarmen? Har du treg fordøyelse, lite energi, ubalanser i kroppen? Da kan tarmpakka være noe for deg! I tillegg til biopatisk undersøkelse, program og oppfølging får du tre tamskyllinger. Tarmskyllingen vil støtte opp den biopatiske kuren. Ta kontakt slik at vi kan finne ut om dette er kuren som kan passe deg!

Yoga
Ønsker du mer påfyll av ro og velvære? Jeg tilbyr yogaklasser både til privatkunder og til bedrifter. Dere kan velge mellom rolige yogaklasser, eller yogaklasser som er mer fysiske.
I tillegg tilbyr jeg også timer i meditasjon, mindfulness og pust.
Jeg har flere yogalærerutdanninger, blant annet fra Yogaworks i New York.
Jeg er også utdannet pusteinstruktør (breathwork) og tantralærer.
Min erfaring som instruktør strekker seg lenger enn 20 år tilbake, og denne erfaringen gjør at jeg leder deg/dere trygt gjennom klassene, og dere vil få maks utbytte.
Priser:
Fra 1200 kr per time (rabatt for pakker)

Breathwork
Ønsker du å lære å puste riktig? Komme i dypere kontakt med kroppen og øke tilstedeværelse? Breathwork kan gi deg økt velvære og mer glede i livet.
Jeg tilbyr klasser både til privatpersoner og bedrifter. En til en, eller i gruppe.
Priser:
Fra 1200 kr per time (rabatt for pakker)

Tantra
Du har kanskje hørt om tantra? Den tantraen jeg underviser handler mye om mindfulness og tilstedeværelse. Du kan booke meg en til en eller i gruppe. Jeg setter opp et opplegg tilpasset deg. Som lærer veileder jeg deg og holder «rom» slik at du selv kan finne dine svar. Du kjenner deg selv best. Med Tantra kan du oppdage og bli kjent med deg selv på et dypere plan. Typiske øvelser jeg underviser er ulike meditasjoner, pusteteknikker, indre-barn arbeid, og mulighet for å gi slipp på det som ikke gagner deg lenger. Jeg er utdannet tantralærer fra Innercamp, og vil lede deg trygt gjennom timene. Øvelsene vi gjør kan øke livsenergien, livsgleden og gi deg muligheten til å bli enda mer komfortabel i egen kropp.
Ingen av øvelsene vi gjør er seksuelt rettet.
Priser:
Fra 1200 kr per time (rabatt for pakker)

All copyrights reserved Naturmedisinforalle 2023.

Biopati