Naturopati

Tjenester

Alle mine pasienter er forsikret vi NNH; Norske naturterapeuters hovedorganisasjon.

Biopati:
Første gang du kommer til en biopatisk konsultasjon tar vi en fullstendig sjekk av deg og helsen din. Samtale er et viktig verktøy for å forstå hvorfor du har fått de plagene du i dag har, samt for å finne årsaken til problemene. Vi kartlegger helsen din fra du var liten, og til i dag. I tillegg tar vi ulike tester. Vi ser på levende blod gjennom et mikroskop, tester soner under føttene og i ørene, og ser på iris i øyet og tungen, som forteller mye om din helsetilstand. All denne informasjonen blir satt i et system, og før vi avslutter får du med deg en behandlingsplan som du følger noen uker fremover. Behandlingen kan bestå av blant annet kost, vitaminer & mineraler, urter, immunterapi, øreakupunktur og soneterapi. Vi går nøye igjennom kuren, slik at du vet hvordan du skal komme i mål. Dersom du ønsker konsultasjon digitalt, så kan det gjennomføres! Vi får ikke tatt alle testene, men vi kan helt klart lage et fullverdig behandlingsopplegg hvor du vil få resultater.

Behandling/oppfølging:
En behandling består av øreakupunktur og/eller fotsoneterapi. Disse brukes i hovedsak for å støtte opp den biopatiske kuren, men kan også taes for seg selv. Her har du også mulighet til å gjøre eventuelle endringer og justeringer av kuren, samt ta nye prøver ved ønske og behov.

Kostveiledning:
Trenger du hjelp med å få et personlig tilpasset kosthold? Jeg hjelper deg med å veilede deg med hva som er riktig kosthold for deg og din helse. Det finnes en jungel av råd for hvordan man skal spise, men sannheten er at kosthold er mer komplekst. Ulike mennesker skal ha ulikt kosthold. Enten om du ønsker å gjøre noen enkle grep for å endre livsstil og bli sunnere, eventuelt om du ønsker vektnedgang eller å gå opp i vekt. Noen sliter med tarmproblemer, allergier, eller lite energi. Jeg hjelper deg med å sette opp en kostholdsplan basert på sunn mat med høy næringstetthet, tilpasset deg og dine behov.

Yoga:
Yoga kan hjelpe deg å finne mer ro, gjøre deg sterkere, forebygge skader og bli mer bevegelig. Jeg skreddersyr yogaklasser som er tilpasset deg og deres behov. Enten om behovet er rolige klasser med fokus på å slippe stress, eller mer dynamiske klasser som gjør deg sterkere og kan forebygge skader og vondter i rygg og nakke. Jeg har lang erfaring med yogaundervisning og har jobbet med alle slags kropper, så her er du i trygge hender. Jeg tilbyr både privattimer og timer for grupper. Hva med yoga på jobben?

Breathwork/pustetimer:
Pusten vår er essensiell for god helse og å forebygge stress. De fleste av oss har kjent på at i stressende situasjoner så sitter pusten helt oppe i halsen! Gjennom å lære å puste riktig, og bli bevisst på pusten, kan vi både forebygge stress, finne mer ro og konsentrasjon, og vi kan løsne ogg traumer og spenninger i kroppen.
Jeg tilbyr både veiledning i hvordan puste riktig, yogapust som kalles pranayama, men også veiledning i terapeutiske pusteteknikker, populært kalt breathwork.
En session kan vare mellom 45 min til 90 minutter. Flere av teknikkene jeg jobber med virker på en svært dypt plan, og kalles derfor terapeutisk pust, med fokus på å løsne traumer og få bedre kontakt med kroppen. Terapien gir umiddelbare resultater. Jeg tilbyr både privattimer, og timer i gruppe.

Foredrag og workshops
Ønsker du et foredrag eller en workshop på din bedrift eller der du er? Jeg skreddersyr pakker tilpasset dine ønsker og behov. Jeg har lang erfaring med å jobbe med bedrifter, eventer og grupper, og jeg gjør mitt ytterste for å sette sammen en pakke som er verdifull for deg og dine.

All rights reserved Naturmedisin for alle – 2021©
Levert av FERST Media