Naturopati

Hei, og velkommen, jeg er Jenny!

Jeg driver Naturmedisin for alle, som ligger i Bygdøy allé, sentralt i Oslo. Jeg jobber som biopat, yogalærer, personlig trener, pusteterapeut og sambalærer, og med denne coctailen hjelper jeg mennesker med å få en bedre helse og ta mer plass i egne liv.
Jeg har hele livet hatt en brennende interesse for naturlig helse, og for at vi skal få ta mer eierskap over egen kropp og i eget liv.
Jeg bor i Oslo med mine to katter, og elsker å danse, fermentere mat, gjøre yoga og være ute i naturen!
Jeg har over 20 års erfaring med å jobbe med mennesker og helse. Med min bakgrunn og kompetanse gjør jeg mitt ytterste for at du skal nå dine mål!
Jeg brenner for at mennesker skal ha et liv i balanse; bedre helse, kjenne på mer energi, og at vi skal ha det godt, både mentalt, og i kropp og sjel.
Når vi jobber sammen, lærer du om hvordan du kan lytte bedre til kroppen din, og svare på de signalene den gir deg. Kroppen vår er et fantastisk maskineri, som i mange tilfeller kan helbrede seg selv så lenge vi legger til rette et godt miljø. Det er så gøy å bli kjent med kroppen; mitt mål er at du skal få eierskap og oppleve mer glede og velvære i din kropp!
Med mitt gode humør og min trygge person hjelper jeg deg å nå dine mål!
Ta en titt i menyen og se om noe vekker din interesse, og ta gjerne kontakt for mer informasjon. Jeg tilbyr konsultasjoner og behandlinger både digitalt og på klinikken i Oslo.
Velkommen!


Ta kontakt

Behandling i Oslo
Behandling i Oslo
Behandling i Oslo
Behandling i Oslo

Dette kan jeg hjelpe deg med

 • Biopatisk/Naturopatisk

  Biopati/Naturopati er et helhetlig analyse- og behandlingssystem innen naturmedisin.

 • Kostveiledning

  Trenger du hjelp med å få et personlig tilpasset kosthold? Jeg hjelper deg med å veilede deg med hva som er riktig kosthold for deg og din helse.

 • Yoga

  Yogaklasser tilpasset deg/deres behov. Både dynamiske og rolige, terapeutiske klasser tilbys.

 • Breathwork

  Dette er en terapi som handler om terapeutisk pust. En session kan vare mellom 45 min til 90 minutter.

November – Time kalender

Her er timene som er satt opp i November


Ta kontakt

Yoga i Oslo

Yoga Professional Courses

MON, WED, FRI

06:30pm – 07:45pm

Yoga i oslo

Class for Beginners

MON, WED, FRI

06:30pm – 07:45pm

Yoga i Oslo

Private & Group Lessons

MON, WED, FRI

06:30pm – 07:45pm

Det beste med Yoga

Yoga er for alle som ønsker økt velvære, både for kropp og sinn

Biopati Oslo

Bygg styrke

Yoga har mange ulike vanskelighetsgrader

Biopati Oslo

Sinn & sjel

Få ro der det teller mest

Yoga i Oslo
Behandling i Oslo

Egentid

Bruk tid på deg selv og det som er viktig

Behandling i Oslo

Avslappet og refreshed

Ingenting slår følelsen etter en time Yoga

Hva sier mine kunder?

Hør fra de som har prøvd mine tjenester og behandlinger.

Kvinne 53
Kvinne 53Kosthold Read More
Jeg kontaktet Jenny for å få hjelp med mine fordøyelsesplager og mangel på energi. Jeg har tidligere søkt hjelp andre steder, blant annet hos min lege, hvor jeg ikke opplevde å bli tatt på alvor. Jeg har så lenge jeg kan huske slitt med oppblåsthet, smerter i magen, og treg fordøyelse. Da jeg kom til Jenny tok hun en grundig undersøkelse og jeg fikk et behandlingsopplegg hvor jeg ble fulgt opp over flere uker. Ikke bare fikk jeg hjelp med fordøyelsen og mageproblemet (hurra endelig våger jeg å gå med vanlige klær igjen, etter å ha gjemt den oppblåste magen under klær som minner mer om telt!) men jeg fikk også troen på at kroppen kan fikse seg selv med forståelse og tålmodighet.
Jeg er så glad for at jeg tok kontakt med Jenny, og kan anbefale henne og hennes behandlinger på det varmeste. Her er du i de beste hender!
Kvinne, 37
Kvinne, 37Soneterapi Read More
Jenny er et råskinn av ei dame! Jeg har fått tilbake mensen etter den forsvant for mange år tilbake. Mine hormoner er endelig i balanse, og en energien er jevn! Tidligere kollapset jeg etter jobb, og orket ikke tanken på å skulle hjelpe til med leksene til barna, lage mat og være mamma på en gang. Nå har jeg overskudd til hverdagen, og til og med til å trene igjen! Huden som tidligere var full av urenheter og store porer, er nå glødende og frisk. Jeg kommer til å fortsette hos Jenny, både for å få jevnlige justeringer og soneterapi som har vært veldig effektfullt!
Kvinne
KvinneRestart kurs Read More
Jeg var med på Restart 21 med Jenny og etter kurset føler jeg meg kvikkere i energien og mye roligere til sinns. Kurset var bevisstgjørende, og mye enklere å gjennomføre enn jeg trodde. Dette skal jeg definitivt gjøre igjen! Jeg er også mye mer motivert til å ta vare på helsa og spesielt magen, etter et lærerikt kurs med Jenny!
Kvinne, 42
Kvinne, 42Behandling og kosthold Read More
Neglene ble sterkere, fordøyelsen bedre, og jeg har ikke lenger smerter under menstruasjon. Jeg har mindre smerter i leddene, og våkner uthvilt!
Previous
Next

Naturopati


Facebook


Facebook

All rights reserved Naturmedisin for alle – 2021©
Levert av FERST Media